Neefjes.jouwweb.nl
home » leukste nintendo nieuws

3ds nieuws

hier krijg je het leukste nintendo 3ds nieuws

13/09/2011

Bereid je voor op 3D-knokpartijen in Super Pokémon Rumble voor Nintendo 3DS

Bereid je voor op 3D-knokpartijen in Super Pokémon Rumble voor Nintendo 3DS

13 september 2011 – Pokémon-fans kunnen later dit jaar voor het eerst de spanning van een actierijk Pokémon-avontuur in 3D beleven. Super Pokémon Rumble voor de Nintendo 3DS wordt op 2 december in Europa gelanceerd. Super Pokémon Rumble is het eerste Pokémon-spel dat exclusief voor de Nintendo 3DS verschijnt en laat je met je eigen Toy Pokémon strijden tegen andere Toy Pokémon. Je kunt ook samen met vrienden de strijd aangaan of proberen de meer dan 600 Toy Pokémon te verzamelen.

In elke stage van Super Pokémon Rumble moet je eigen Toy Pokémon strijden tegen groepen van tientallen andere Toy Pokémon, wat leidt tot snelle en hectische realtime gevechten. Om zo’n gevecht te winnen kun je snel en handig wisselen tussen de Toy Pokémon die je in het spel hebt verzameld. Dat elke Pokémon over speciale vermogens beschikt, komt goed van pas bij de gevechten met de reusachtige eindbaas-Pokémon. Sommige verslagen Toy Pokémon kunnen je vriend worden en je team versterken. In totaal zijn er ruim 600 Toy Pokémon te verzamelen, waaronder zeldzame exemplaren. Natuurlijk zijn ook de Pokémon uit de onlangs verschenen spellen Pokémon Black Version enPokémon White Version in Super Pokémon Rumble aanwezig. 

Super Pokémon Rumble laat je op twee manieren draadloos verbinding maken met je vrienden. Via een draadloze verbinding tussen twee systemen kun je genieten van een spelstand waarin je jezelf samen met een vriend door levels vol Toy Pokémon moet knokken. In deze spelstand kun je makkelijker vrienden worden met verslagen Toy Pokémon, dan wanneer je alleen speelt. Daarnaast kun je ook de StreetPass-functie van de Nintendo 3DS gebruiken voor een grotere kans om vriendschap te sluiten met mythische en legendarische Pokémon. Via StreetPass kun je ook de Toy Pokémon van spelers die je passeert uitdagen en de Mii-personages van andere spelers in het spel bekijken.

Super Pokémon Rumble is verkrijgbaar vanaf 2 december 2011, exclusief voor Nintendo 3DS. Ga voor meer informatie naar www.pokemon.nl

 

 

 

13/09/2011

Nintendo 3DS krijgt 3D video-opname, twee Mario-spellen en nieuwe kleur voor feestdagen

Nintendo 3DS krijgt 3D video-opname, twee Mario-spellen en nieuwe kleur voor feestdagen

13 september 2011 – In november verschijnt een nieuwe systeemupdate voor het portable Nintendo 3DS-systeem die het mogelijk maakt 3D-video’s te filmen. Gebruikers kunnen zo bijvoorbeeld delen van hun verjaardagsfeestjes, voetbalwedstrijden en vakantiemomenten in 3D opnemen en de video’s in 3D aan anderen laten zien, allemaal zonder speciale bril. De systeemupdate levert ook nieuwe ervaringen aan mensen die alle StreetPass-uitdagingen hebben voltooid in StreetPass Mii Plaza.

Op 30 september wordt een nieuwe metallic-rode Nintendo 3DS gelanceerd in Europa om te vieren dat er meer dan één miljoen* Nintendo 3DS-systemen in Europa zijn verkocht. En in de aanloop naar het eindejaar zullen ook nog eens twee Mario™ spellen - één platformspel en één racespel - voor Nintendo 3DS worden gelanceerd.

 

Super Mario 3D Land voor de Nintendo 3DS wordt in Europa op 18 november gelanceerd. In dit allereerste ‘full 3D’ platformavontuur van Mario kunnen spelers, voordat ze een level spelen, het alvast verkennen om geheimen te vinden met de ingebouwde gyroscoopfunctie van het Nintendo 3DS-systeem. Het spel voorziet ook in propellerblokken en StreetPass-functies. Mario Kart 7 is verkrijgbaar vanaf 2 december en biedt onder meer een nieuw, optioneel eerstepersoons-raceperspectief waarin je je kart bestuurt met de gyrosensor. Het spel introduceert nieuwe speelbare personages als Lakitu en Metal Mario, samen met een tricksysteem dat lijkt op dat in Mario Kart Wii. Meer details over beide spellen worden later bekend gemaakt.

Een vooruitblik op 2012

Natuurlijk kijkt Nintendo verder dan de feestmaand en worden er ook plannen voor 2012 gemaakt. Zo maakt Nintendo bekend dat een nog niet aangekondigd Mario Tennis-spel voor het Nintendo 3DS-systeem verschijnt. Mario Tennis (voorlopige naam) zal in 2012 verschijnen en meer details worden later bekendgemaakt.

In 2012 kunnen Nintendo 3DS-bezitters ook genieten van een nieuw 3D-deel in deAnimal Crossing-franchise. Deze gloednieuwe versie bevat diverse mogelijkheden die in vorige delen ontbraken, zoals de mogelijkheid om baas van het dorp te worden en de ontwikkeling ervan te stimuleren. Het wordt tevens mogelijk om bepaalde objecten in je dorp te plaatsen, voor een persoonlijker aanzicht. Ook kun je de huizen bekijken van spelers met wie je via StreetPass verbinding hebt gemaakt.

In 2012 kunnen Nintendo 3DS-fans ook nieuwe spellen verwachten in franchises als Luigi’s Mansion en Paper Mario, terwijl een oude Nintendo-held terugkeert inKid Icarus: Uprising voor Nintendo 3DS. Nintendo werkt ook aan de productie van 3D Kid Icarus animatievideo’s die via de Nintendo Video-dienst gratis beschikbaar komen voor Nintendo 3DS-bezitters van over de hele wereld.

De Nintendo 3DS is voorzien van een Ouderlijk Toezicht-functie waarmee ouders kunnen bepalen tot welke content hun kinderen toegang hebben. Ga voor meer informatie over deze en andere functies naar www.nintendo3ds.nl

* Schatting van de doorverkoopcijfers op 14 augustus 2011, gebaseerd op een intern sales panel van Nintendo of Europe.

 

23/09/2011

Zoroark download bij Bart Smit!

Zoroark download bij Bart Smit!

Kom op zaterdag 24 september naar Bart Smit* (zie hieronder voor de deelnemende winkels) en download de zeldzame Pokémon Zoroark!
 
Tijd: 11.00 - 16.00 

Vergeet niet je Nintendo 3DS of Nintendo DS en het spel Pokémon Black Version ofPokémon White Version mee te nemen, om de zeldzame Pokémon Zoroark te kunnen downloaden.

Op de foto met Pokémon in 3D!
Altijd al eens op de foto willen staan met je favoriete Pokémon? Het is mogelijk om in 3D op de foto te gaan met de legendarische Pokémon Emboar. Neem hiervoor je eigen Nintendo 3DS mee, zodat je de foto op je SD kaart kunt opslaan. 

Deelnemende Bart Smit-winkels

Rotterdam Zuidplein
Den Haag Grote Markt
Emmen
Zaandam
Utrecht HC
Rijswijk
Leidschendam
Eindhoven Woensel
Zoetermeer
Ede
Breda Centrum
Assen
Tilburg Centrum
Alkmaar "De Mare"
Almere Stad
Deventer Centrum
Almelo Centrum
Groningen Vismarkt
Maastricht Brusselse Poort
Roosendaal 

 

13/09/2011

Download gratis The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition als Nintendo DSiWare

Download gratis The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition als Nintendo DSiWare

13 september 2011 – Als onderdeel van de festiviteiten rondom de 25ste verjaardag van The Legend of Zelda, biedt Nintendo voor het eind van het jaar nog drie nieuwe manieren om dit jubileum mee te vieren. Zelda-fans kunnen uitkijken naar The Legend of Zelda™: Four Swords Anniversary Edition, een limited-edition Prepaid-kaart voor downloadable games en The Legend of Zelda™: Skyward Sword.

The Legend of Zelda: Skyward Sword is één van de diepste en rijkste spelervaringen ooit door Nintendo gemaakt. Meer dan 100 werknemers hebben vijf jaar lang hard gewerkt om een episch avontuur te scheppen, inclusief baanbrekende spelmogelijkheden en meer dan 100 minuten aan filmachtige scènes. Het spel bevat ook een Boss Challenge-stand en optionele hintfilmpjes voor spelers die ergens vastlopen in het spel. Zorg dat je dit epische avontuur voor de Wii in huis haalt als het op 18 november in Europa wordt gelanceerd.

Om je voor The Legend of Zelda: Skyward Sword in de stemming te brengen, biedt Nintendo je een unieke kans om (opnieuw) kennis te maken met een klassiek Zelda-multiplayer-avontuur voor je Nintendo DSi, Nintendo DSi XL of Nintendo 3DS-systeem. Het gratis downloadbare The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition verscheen eerder voor de Game Boy Advance, maar is nu uitgebreid met nieuwe gebieden en een spelstand voor een enkele speler. Het spel kan nu voor beperkte tijd* gratis worden gedownload als Nintendo DSiWare.Zowel fans van het origineel als nieuwkomers zullen genieten van dit klassieke 2D-multiplayer-avontuur. Twee tot vier spelers kunnen hun Nintendo DSi, Nintendo DSi XL of Nintendo 3DS-systemen draadloos verbinden om samen Prinses Zelda te redden. De held Link is door de kracht van het Four Sword in vieren gesplitst, zodat elke speler met Link – in vier verschillende kleuren - kan spelen. Werk samen om puzzels op te lossen en eindbazen te verslaan in vier gebieden met elk een eigen thema. Zorg dat je meer Rupees verdient dan je vrienden als je aan het eind van zo’n gebied als winnaar uit de strijd wilt komen.

Anders dan in de originele Game Boy Advance-versie, is het nu ook mogelijk om het hele spel in je eentje te doorlopen. Daarbij ben je niet helemaal alleen, want er verschijnt naast je eigen Link een extra Link die je tijdens je avontuur kan helpen. Het is ook mogelijk om tussen de twee te wisselen met de L-knop en R-knop, zodat je ze allebei kunt besturen.

Ook is het origineel uitgebreid met twee exclusieve nieuwe gebieden die elk drie nieuwe levels bevatten die speciaal voor deze versie van het spel zijn gemaakt. Door de nieuwe gebieden te voltooien, kan elke Link speciale vaardigheden ontgrendelen. Fans van de franchise zullen al bekend zijn met de Hurricane Spin en het Master Sword en beiden zijn terug om je tijdens je avonturen van dienst te zijn.

Je krijgt de Hurricane Spin na het voltooien van het uitdagende nieuwe gebied ‘Hero’s Trial’, dat zowel elementen uit de andere levels als drie nieuwe plattegronden bevat. Na het voltooien van het nieuwe gebied ‘Realm of Memories’, dat bestaat uit beroemde locaties uit andere spellen in The Legend of Zelda-serie, krijg je het Master Sword.

The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition biedt ook nieuwe besturingsmogelijk-heden, zoals de “whistle”-functie van de X-knop waarmee je de aandacht van andere spelers kunt trekken of je locatie op de plattegrond kunt aangeven. Het onderste scherm toont tijdens het spelen je inventaris en positie op de plattegrond.

Bezoek vanaf 28 september 2011 de Nintendo DSi Shop op je Nintendo DSi / Nintendo DSi XL, of de Nintendo eShop op je Nintendo 3DS-systeem, omThe Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition gratis te downloaden. Deze versie van het spel is voor beperkte tijd beschikbaar in Europa als onderdeel van de festiviteiten vanwege de 25ste verjaardag van de Zelda-serie.

In november komt in een beperkt aantal Europese winkels ook een limited-edition Prepaid-kaart beschikbaar, ter ere van de 25e verjaardag van de Zelda-serie. Deze kaart kan worden gebruikt in de Nintendo eShop van het Nintendo 3DS-systeem, het Wii-winkelkanaal of de Nintendo DSi Shop, en is voorzien van een afbeelding waarin Link™ strijdt met Ganon. Later komen nog twee limited-edition Prepaid-kaarten met andere afbeeldingen beschikbaar.

Ga voor meer informatie over The Legend of Zelda naarwww.nintendo.nl/zelda

Ga voor meer informatie over The Legend of Zelda: Skyward Sword naarwww.legendofzeldaskywardsword.nl

Ga voor meer informatie over The Legend of Zelda 25th Anniversary naarwww.zelda25.nl

*The Legend of Zelda Four Swords Anniversary Edition is als downloadbare software voor Nintendo DSiWare beschikbaar tot 20 februari 2012.